На американську поп-діву Мадонну подала в суд її власний шанувальник, якого звуть Нейт Голландер. Як виявилося, чоловік купив три квитки на концерт артистки, але вона перенесла його на кілька годин, а це, за словами позивача, завдало йому збитків. Про це повідомляє CNN.

Обурений фанат подав позов, тому що вона, на його думку, порушила усний договір між глядачем і артистом. Голландер купив три квитки за 1025 доларів на концерт Мадонни, який повинен був відбутися 17 грудня на пляжі Fillmore Miami 20:30 за місцевим часом. Однак незабаром зірка перенесла час виступу на 22:30. Нейт наполягає, що через перенесення концерту на більш пізній час, він і інші глядачі, що купили квитки, зазнали збитки.

Мадонна, Bigmir
Мадонна, Bigmir

Тут варто зазначити, що українські зірки теж часом переносять і час концертів, і самі концерти. Але в таких випадках люди можуть просто здати квитки і повернути свої гроші. А що говорити, коли імениті артисти в Україні з великими запізненнями виходять на сцену, коли вже всі глядачі зібралися на концерті. В Україні поки що не було таких прецедентів, для нас це банальщина, яку все сприймають як належне.

Мадонна, Прямий
Мадонна, Прямий

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Мадонна зазначила 61-й день народження гарячими танцями у військовій формі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як виглядала Мадонна до слави.

Також портал "Знай.ua" писав, що Мадонна принизила темношкірих дочок перед фанатами і жорстко поплатилася за расизм.