Близький друг родини Анастасії Заворотнюк актор В’ячеслав Манучаров розповів про підлість російської преси і пропозиції щодо Заворотнюк у передачі "Ты не поверишь".

Анна Ісаєва, одна із організаторів заходів за участю Заворотнюк зізнається, що на премії "Прорив року" вона і її колеги хотіли висловити підтримку родині і самій актрисі. Однак у останній момент передумали.

"Ми цим не хизуємся, але кожен з організаторів знайомий і з Настею, звісно, і з її сім’єю. І якість речі ми не скажемо і не говоримо зараз на пресу. І навіть у ситуації, коли людина важко хвора і знаходиться на межі зараз, може бути, дуже важливим навіть не вигуки, як ми співчуваємо, в жодному разі не вияснення подробиць хвороби. Це вкрай некоректно і негарно. Спекулювати такими речами не можна", - зазначила Ісаєва.

Ісаєва, фото скрін з youtube

У передачі зазначають, що Ісаєва також була організатором заходів покійної Юлії Началової.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що життєрадісна Заворотнюк вийшла до фанатів. Фігуристка Тетяна Навку пообіцяла передати виручку за виступ свого колективу на лікування дружини Чернишова.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 листопада в російських ЗМІ з'явилася інформація від адвоката актриси серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк - Віктора Пастернака. Він заявив, що не знав про заборгованість артистки.

Також портал Знай.ua писав, що тяжка хвороба відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк для її рідних і великої армії шанувальників стала справжньою трагедією.