Співачка Лоліта Мілявська стала гостею шоу "Секрет на мільйон" Лєри Кудрявцевої, де обговорила колишніх чоловіків і навіть творчість нової обраниці Олександра Цекало. Та не обійшлося без критики колишнього чоловіка.

Нова дружина продюсера Дарина Ервін є художницею. Вона часто працює з оголеною натурою і навіть зображує в своїй творчості інтимні частини тіла чоловіків і жінок.

При цьому Лоліта зізналася, що ще давно бачила її картини, так як їй показували їхні друзі.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

"В чому краса друзів, знаєш? Завжди знайдуться ті, хто скаже: "А ти бачила це?" Я ці малюнки бачила ще сто років тому. І мене багато хто вже запитували: "Скажи, а вона Сашка малювала?" Я вам відразу кажу: точно немає! Це не має нічого спільного. Це, швидше, те, що хотілося б", — сказала Лоліта і розсміялася.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мілявська стверджує, що не стежить за особистим життям колишнього чоловіка, однак про його розлучення дізналася однією з перших. Крім того, їй дуже подобається його колишня дружина Вікторія Галушка і вона підтримує дружбу з її сестрою Вірою Брежнєвої.

Олександр Цекало та Віра Галушка, сестра Брежнєвої
Олександр Цекало та Віра Галушка, сестра Брежнєвої

Нагадаємо, колишній чоловік Лоліти розповів брудні подробиці розлучення, винна ворожка.

Як повідомляв Знай. ua, Лоліта Мілявська містила коханку чоловіка до розлучення.

Також Знай. ua писав, за що судиться колишній "зіркою Конотопа".