Ганну Ісаєву, директора і "сестричку" співачки Юлії Началової звинуватили у смерті артистки. Її звинувачують в тому, що вона знала про погане самопочуття артистки і все одно організовувала їй концерти.

Ще одним важливим фактором є те, що директор була останньою, хто бачив співачку живий. Саме їй Началова сказала свої останні слова і озвучила волю.

Подруга і продюсер Юлії Началової Олеся Сазикина відреагувала на таку заяву і зазначила, що не вірить і вважає абсурдними звинувачення на адресу Ісаєвої.

Юлія Началова
Юлія Началова

"Сім'я в шоці, мама Юлії Началової написала, щоб залишили сім'ю у спокої. Коли живі були артисти, про них мало хто згадував, тому що Юля була співачкою. Давайте правді в очі, скажімо, тому що у неї був один хіт — "Герой не мого роману", який зіграв погану історію. У неї не склалося особисте життя", - розповіла подруга Началовой Олеся Сазыкина.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Багато фанатів, в тому числі і Сазикина вважають, що Началова гідна посмертного присвоєння звання Заслуженого артиста РФ, щоб дочка могла пишатися".

Нагадаємо, Юлію Началову воскресять на екрані, шанувальники затамували подих.

Як повідомляв Знай. ua, в мережі спливли архівні кадри, в це важко повірити.

Також Знай. ua писав, що передсмертне відео Началовой з'явилося в мережі, без мурашок не подивишся.