46-річний артист має серйозні труднощі із здоров’ям. За словами представника Андрія Данилка, у нього була блокада серця, пише видання Clutch.

Як відомо, 4 листопада, під час зйомок новорічного шоу "Привіт, 20-ті!", яке канал "Україна" транслюватиме у ніч на 31 грудня, перед виходом на сцену Андрію Данилку стало зле.

Артист з’явився на сцені блідим і ледве міг розмовляти. Після кожного виступу він повертався в гримерку і переодягався, бо від знесилення Данилко постійно мокрів. Після того, як частину з Данилком відзняли, зірка закрився в гримерці і кілька годин не виходив.

Андрій Данилко, фото Сlutch

Представник Андрія Данилка повідомив, що виконавець переніс блокаду серця - патологічний процес, який характеризується зміною м'язових тканин, які відповідають за проведення електричних імпульсів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Представник зірки відзначив, що у Данилка була блокада серця. Актора обкололи медичними препаратами, що дозволило підвищити його стан.

Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення
Андрій Данилко в образі Сердючки, учасник Євробачення

Під час зйомок новорічного шоу присутні помітили, що Данилко приїхав на знімальний майданчик вже нездоровим. На знімальний майданчик він вийшов будучи блідим. Артиста оточувала охорона і постійно підтримувала в русі.

Зазначимо, блокада серця - це часткове або повне порушення проведення імпульсу від передсердь до шлуночків. Вона може привести до порушення ритму серця і гемодинаміки.

Нагадаємо, Данилку раптово стало зле на очах у публіки: "Зблід і відібрало мову".

Як повідомляв Знай.ua, MELOVIN привселюдно зізнався у коханні.

Також Знай.ua писав, що зірка "Євробачення" запустив цікавий флешмоб.