Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим фото. Знаменитість виставила дуже відвертий кадр, позуючи для популярного чоловічого глянцю XXL Ukraine лише в панчохах та еротичному прозорому боді. Так, артистка повеселила шанувальників порівнянням своїх інтимних місць з автомобілем, підписавши їх як "З пробігом" та "Новинка".

"Не такий страшний пробіг, як його малюють (с)
Цитати щасливих жінок. 🤣", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Не бита не фарбована ?😂😂😂", "Ух ти) які щічки!!))😍😂", "В жіночих історіях пробіг частіше змотаний 😂в чоловічих перебільшений))) 😂😉", ""Пробіг" для жінки🤔🤔🤔А чоловіків, тоді що??? Або вони завжди як огірочки🥒🥒🥒🤣🤣🤣", "Слава, пріколістка...🙈🔥🔥🔥🤣", "Красуня😍", "Виглядає як реклама крутої комедії 😂😜", "Баба вогонь🔥 тут навіть пробігом не пахне😏".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Напомним, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.