Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виставою "Балерина в задзеркаллі цирку", яке пройде 20 листопада в Вегасі, США. Так, артистку вирішив підтримати її давній друг, не менш скандальний Микита Джигурда, з яким Анастасії приписували роман, називаючи їх "ідеальною парою". Шоумен прискакав до балерини на коні, виряджений в численні шкури вбитих тварин.

"Дорогі мої, на мою прем'єру у Вегасі вже скаче на коні мій вселенський друг Микита Джигурда @instadzhigurda 🔥 На цьому коні, тільки на білому, ми з ним і поїдемо!😂 А Ви прийдете?", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Виродок з хутром тварин , зараз не минуле століття..😢", "Який противний...", "Блазень гороховий🤦‍♀️", "Не всіх війною побило.", "А що коня пофарбують у білий колір? Начебто там чорний колір", "Знову скрипить потерте сідло...", "Який жах. Він зіпсував всю рекламу.", "Викличте санітарів😍", "На цьому коні, тільки на білому... Ахахаха, ржу не можу)))".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.