Стало відомо, що в мережі оприлюднили повне відео скандальної постільної сцени з відомою російською актрисою, дружиною знаменитого коміка Гаріка Харламова Христиною Асмус з фільму під назвою "Текст".

Христина Асмус

Так, ця сцена вийшла настільки відвертою, провокаційною і реалістичною, що користувачі вже встигли порівняти її з порно.

Христина Асмус

"Якщо мене запитають, дивилася я порно, то я відповім, що мої передплатники теж... Скільки заплатили Асмус?" — прокоментували відео.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що відома російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус поділилася розкішним кадрами з червоної доріжки, примірявши елегантний образ.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменита російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус захопила новим стильним чином, а шанувальники засипали її компліментами.

Також портал Знай.ua писав, що популярна російська актриса і дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус показала фото з ванною і поскаржилася на втому.