Грузинський телеведучий і бізнесмен, тренер самого вагомого проекту країни "Зважені та щасливі" на СТБ Іраклі Макацарія став суддею грузинського шоу "Танці з зірками", де два роки тому брав участь і дійшов до фіналу.

Раніше, коли він брав участь у проекті "Холостяк" на побаченні з Оленою він танцював грузинський танець. Ще тоді глядачам вдалося побачити, що Іраклі має танцювальний потенціал.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Після цього його запросили брати участь у грузинської версії "Танців з зірками". А сьогодні відбудеться перший ефір, де Іраклі займе крісло судді.

"Сьогодні відкривається 9 сезон "Танців з зірками" в Грузії, і я буду сидіти в журі. Це важливий день, і я бажаю всім учасникам удачі. Думаю, мені вона теж стане в нагоді», - коментує Іраклі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Також серед суддів цього сезону в Грузії Хоакін Кортес – відомий іспанський танцюрист фламенко, хореограф і танцюрист.

Нагадаємо, шоу "Зважені та щасливі" перетворилося на спосіб життя.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Холостяка" Макацарія запалив з дизайнером Зеленської на вечірці, жінки зойкнули.

Також Знай. ua писав, що тренер "Зважених та щасливих" Макацарія виявився не тільки кращим "Холостяком".