Популярна співачка Світлана Лобода звикла до епатажу і безмірної уваги публіки. Зірка часто підігріває інтерес до своєї персони яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала на своїй сторінці пікантний кадр, на якому позує в еротичну образі. Перед камерою Світлана з'явилася в напівтемряві, лежачи на ліжку і не дивиться в кадр.

Лобода прикрилася білим рушником, еротично оголивши груди і зайнявши цікаву позу. Співачка запустила руку у волосся і про щось замріяно думає, прикривши очі. У підписі до фото зірка написала: "Шалена бестія", а шанувальники почали обговорювати нову публікацію красуні. Проте, якщо одні захоплюються сміливістю Лободи в її фотосесіях, то інші просять бути скромніше.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.