Відома співачка Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру в групі "ВІА Гра", а зараз вона успішна сольна артистка і навіть модель, одружена популярним композитором і продюсером Костянтином Меладзе. Красуня часто публікує у своєму Instagram яскраві кадри зі свого життя, а в цей раз похвалилася знімками з нової фотосесії для модного глянцю Elle. Причому що цікаво, Віра показала фотографії, які не ввійшли на сторінки глянцю, але вони не менш красиві і спокусливі.

Так, на п'яти фото Брежнєва приміряла три образи, всі вони в темних тонах. На деяких знімках красуня з'явилася в довгій чорній сукні в дрібний білий горошок. При чому тема горошків розкрита і в інших образах Віри – на деяких знімках у неї колготки такого принта, а на одному з фото вона у чорній блузці з більш великим білим горошком. На цих фото Брежнєва виглядає дуже романтичною і замріяною, фанати не встояли і почали засипати зірку компліментами.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.