Поп-діва Оля Полякова, яка в 10 сезоні приєдналася до суддівської команді шоу
"Х-фактор" на СТБ, поділилася у своїх соцмережах відео виступу няні своїх дочок
на шоу. Людмила Базелюк вже 15 років працює в родині співачки. Залишившись без чоловіка на знімній квартирі, вона була змушена залишити в іншому місті 7-річну дочку і виїхати працювати. Виступ Людмили на "Х-факторі" довів Олю Полякову до сліз.

Своїми емоціями артистка вирішила поділитися на своїй сторінці в соцмережах, де також
подякувала Людмилу за те, що вона стільки років дарує тепло її дітям.

"Цей виступ я не можу залишити без уваги… Няня моїх дітей, Людмила Базелюк, працює у нашій родині вже 15 років, і вперше вийшла на сцену "Х-фактора" з зворушливою піснею "Доня", яку присвятила своїй дочці. Це було дуже проникливо! Людочка, як і ви, я теж залишаю своїх дітей, і мучуся від відчуття провини кожен день. Але така у нас робота і, як кажуть, доля. Ви дали мені шанс побудувати свою кар'єру. Спасибі, я щаслива, що у мене є така надійна людина, як ви", написала під відео Оля Полякова.


Зворушливе відео не залишило байдужим і зірок шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Ну все, пішла ліпити патчі на очі! Ридаю", - написала в коментарях під відео співачка MamaRika.

"Не змогла стримати сліз, як і багато. Як зворушливо, з чистою душею і любов'ю. Це неймовірно красиво. Любов до Мами своїм дітям завжди буде особливим почуттям. Оля, дякую тобі, що в свій час довірилася людині і допомогла у її нелегкий, не простий період життя. Спасибі за цю пісню", - подякувала ведуча Олена Філонова.

"Молодець Няня, умнічка! Вітання їй", - написав Олександр Пономарьов, який, до речі, і написав пісню "Доня", яку виконала Людмила на кастингу. "Я плачу", - залишила коментар співачка Наташа Корольова.

Нагадаємо,чоловік Заворотнюк пішов на радикальний крок.

Як повідомляв Знай.uа, скандальний Панін познущався над підлітком.

Також Знай.uа писав, що Лобода засвітила пишні груди.