Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, на якому позувала абсолютно без макіяжу. Так, артистка показала, як старанно готується до виходу на вулицю і які косметичні засоби використовує, залишивши шанувальників у захваті.

"За вашими проханнями, переміщаю це відео зі сторіс на сторінку. 😋
#постдлядевочек
#моймейкап", - поділилася Гросу. Фолловери засипали Аліну компліментами: "Не так швидко😂", "Красуня АЛІНОЧКА!!!!)))😉😉", "Аліна,ви дуже гарна!Без макіяжу і з ним різниці практично немає👍👍👍🌺🌺🌺💐💐💐😎😎😎Красуня!!!", "Для чого молодій ,красівій дівчині стільки макіяжу", "Ти і без косметики красуня", "Без макіяжу в рази краще! Імхо😊", "Без макіяжу теж дуже красива.....Не обов'язково накладати😍", "Нічого не змінилося 🤣".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще