Відома українська співачка, солістка групи "Время и сСекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася свіжим інтрев'ю у популярному шоу "Слава +", запросивши ведучого Славу Дьоміна в їх з чоловіком Вовою Дантесом новий будинок і позуючи в забавній піжамі. Так, крім відвертої розмови, артистка зіграла у веселу гру "Було/не було", коротко відповівши на каверзні запитання. Надя зізналася, що ображалася на коханого чоловіка за його жарти, копирсалася в носі в заторах, виходила на вулицю без трусиків, ходила в кущики "по-маленькому" і влаштовувала істерики на людях.

"Спасибі @slavademin_official @radioluxfm - мені сподобалося. А ви дивилися? Як вам?", - поцікавилася Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті і засипали Надю компліментами, відзначаючи, що вона виявилася дуже чесною і відкритою.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.