Всесвітньо відома 42-річна колумбійська співачка Шакіра відверто розповіла, що у 2017 вона пережила страшну хворобу, яка могла закінчити її кар'єру.

В кінці 2017 року, як каже Шакіра, лікарі виявили у неї крововилив у голосові зв'язки.

Шакіра, Instagram
Шакіра, Instagram

"Я не могла навіть уявити, що коли-небудь залишуся без голосу, він – найважливіша частина мене. Ці думки вбивали, іноді у мене не було сил навіть піднятися з ліжка вранці", - згадує співачка.

Шакіра уточнила, що під час хвороби величезну підтримку надав їй чоловік - футболіст Жерар Піке, захисник "Барселони".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шакіра розповіла, що поки вона хворіла, іноді їй доводилося спілкуватися з чоловіком за допомогою жестів. Вона згадує: "Жерар бачив мене в найгіршому стані. Мені потрібна була операція чи Божа поміч, бо далі так жити було неможливо".

Від операції Шакіра відмовилася. Замість цього вона вирішила спробувати гіпноз, медитацію і лікування святою водою. Зрештою вона змогла вилікуватися без втручання лікарів.

Шакіра, Instagram
Шакіра, Instagram

"Я почувалася так, ніби пережила якесь релігійне одкровення", - розповідає співачка. І додає, що після цієї хвороби кожна ніч на сцені для неї "подарунок".

Нагадаємо, раніше повернення Неймара в "Барселону": головний тренер каталонців вразив радісною заявою, "Готові рік безкоштовно...".

Також Знай.uа писав, що ексучасниця "ВІА Гри" Міша Романова розповіла про вагітність: недбалість лікарів ледь не.....

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смертельний рок Патріка Суейзі: як зірка "Брудних танців" програв боротьбу з онкологією.