Британська акторка Кейт Бекінсейл знову здивувала шанувальників історією зі свого життя. Цього разу 46-річна знаменитість поділилася досить інтимними подробицями юності, розповівши про досвід першого поцілунку. Проте юнацький спогад виявився травмуючим для акторки.

Зі слів Кейт Бекінсейл, вона поцілувалася не тому, що закохалася, а тому, що цікаво було. Та в результаті отримала травму, після якої змушена була звернутися до психолога.

Кейт Бекінсейл, фото: Instagram
Кейт Бекінсейл, фото: Instagram

Акторка зізналася, що такий досвід виявився настільки жахливим, що вона воліла б назавжди забути про цей "романтичний" момент. Зірка серії фільмів "Інший світ" розказала, що у підлітковому віці вона не надто сильно цікавилася хлопцями, проте вирішила спробувати поцілуватися зі знайомим, оскільки всі її друзі вже зробили це.

"Це було так похмуро, і я навіть здивована, що знову цілувалася з кимось після цього жахіття. Він щойно з’їв шматок піци, тому в його роті ще залишилися шматочки м’яса. Тоді я не усвідомлювала, що в роті іншої людини може бути настільки волога активність з величезною кількістю недожованих сосисок" Кейт Бекінсейл

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Кейт Бекінсейл, фото: Instagram
Кейт Бекінсейл, фото: Instagram

Крім того, виявилося, що на той час Кейт була затятою вегетаріанкою, і це також зіграло з нею злий жарт. Після короткого поцілунку дівчина залишилася вкрай розчарованою і одразу зателефонувала мамі, попросившись додому. Свою історію Кейт Бекінсейл розповіла в гостях на шоу "The Late Late Show With James Corden".

Нагадаємо, раніше раптово померла юна зірка Бродвею

Як повідомляв портал "Знай.ua", Forbes озвучив, які актриси отримали найвищі гонорари

Також "Знай.ua" писав, що у мережу потрапили фото Джолі зі зйомок Marvel