Американська актриса Кейт Бекінсейл і головна героїня нового трилера "Вдова" у захваті від котячих.

Незважаючи на те, що Кейт недавно завела роман з 25-річним коміком Пітом Девідсоном, дівчина не забуває про своїх домашніх вихованців — Клайва і Віллоу.

Актриса регулярно публікує з ними фотографії, але найбільше фоловери люблять пухнастого володаря похмурої мордочки — Клайва.

Час від часу Бекінсейл вдягає його в забавні костюми, які на контрасті вічно невдоволеної "фізіономією" кота створюють смішні образи.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наприклад, на одній фотографії кіт виглядає вкрай обурено, коли позує у величезному рожевому банті на честь Дня Святого Валентина.

На іншому знімку похмурий Клайв сидить на величезному дерев'яному обідньому столі, оточеному чорними шкіряними кріслами з високою спинкою.

Слід зазначити, що на знімках Клайва і Віллоу можна розгледіти також особливості інтер'єру зірки "Ван Хелсинга" і "Вдови".

Крім того, Кейт поділилася фотографією старовинної валізи, яка була перероблена під затишне ліжко для її вихованця.

Зрадівши подарунку Кейт навіть записала відеозвернення: "Велике спасибі за дивовижну вінтажну валізу для Клайва, яка зроблена на замовлення. Приголомшлива ліжечко. Нагадаю, про його чудову мордочку".

Коту Клайву також подарували величезну картину, яку Кейт виставила на загальний огляд.

Крім фотосесії з кішками, Кейт регулярно проводить світські заходи, обмінюватися фотографіями та відео з друзями і родичами в своєму будинку.

Нагадаємо, комік і актор Піт Девідсон нарешті показав публіці свою нову кохану.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, як Аріана Гранде "здичавіла" після Греммі і напала на Карді Бі.

Також "Знай.uа" писав, Дженніфер Еністон готується вперше стати мамою.