Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр зі студії звукозапису, позуючи в накидці з леопардовим анімалістичним принтом і чорній шовковій маєчці. Так, артистка засвітила розкішні груди, а також попросила прихильників про допомогу.

"Дорогі мої, яку наступну пісню ви хотіли б почути? Швидку або повільну? Українською мовою чи російською? Який альбом чекаєте? Чекаю на ваші коментарі 💋", - поцікавилася Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "Ваші пісні набагато мелодійніші українською мовою, і ліричні, і танцювальні. Ну і звичайно альбом старих пісень у новому аранжуванні😉", "Повільну😻❤️ якою мовою, неважливо❤️", "Тільки не сумну! Не хочу сумувати😘😘😘", "Швидку, не важлива мова🔥", "Швидку,щасливу і українською мовою💞".

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".