Маргарита Паша зізналася, що допоможе їй перемогти на міжнародному конкурсі “Міс світу” (Miss World 2019). До фіналу грандіозного шоу залишилося менше місяця - 14 грудня в Лондоні оберуть найкрасивішу дівчину у світі з представниць близько 100 країн.

Перед від'їздом Маргарита провела прес-коктейль в ресторанному комплексі Queen Kyiv, де представила сукню, в якій буде представляти Україну на конкурсі.

Маргарита Паша, Міс Україна 2019
Маргарита Паша, Міс Україна 2019

В бесіді зі Знай.uа 24-річна красуня розповіла про свою головну якість, яка допомогла їй в житті добитися успіху. Саме ця її риса відіграє чималу роль і в майбутньому змаганні.

“Я дуже вимоглива і перфекціоніст у своїй справі, - зізналася Маргарита Паша. - Коли мені щось не подобається, то я беруся за цю справу сама, або починаю командувати. Я такий командир (сміється - ред.)! Мені кажуть, що я вперта. Гарна це якість або погана - для кожного своє. Я вважаю, що з впертістю можна багато чого досягти. Я прийшла в художню гімнастику без якихось даних. Зараз кажуть, що я граційна косуля. Це величезна робота! Саме ця впертість і веде людину до перемоги”.

Популярні новини зараз
Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Маргарита Паша
Маргарита Паша

Вона зазначила, що вірить в себе, свої сили і в те, що Україна може потрапити в топи і виграти.

“Я вважаю, що саме такий характер приводить до перемоги. Конкуренції не боюся. Я стала впевненою в собі. Моє життя не зруйнується, якщо я не виграю, але для мене це буде величезний успіх, успіх для України. Я вірю, що ми можемо увійти в топ!” - підсумувала “Міс Україна 2019”.

Нагадаємо, раніше директор "Міс Україна" Вікторія Кіосе прокоментувала участь фіналісток конкурсу цього року в Miss International 2019 і Miss Earth 2019 - міжнародних змаганнях. Марина Кіосе (сестра Вікторії) і Діана Шабас не зайняли призові місця там. Чому так сталося? У Вікторії на цей рахунок є своя думка.

Також дизайнер Катерина Лукашик поділилася деталями про плаття, в якому Маргарита Паша представить Україну на "Міс світу".

Крім цього, Маргарита Паша у великому інтерв'ю Знай.uа відверто розповіла про своє життя поза конкурсом "Міс Україна".