Зірка "Жіночого Кварталу", "Ліги сміху", серіалу "Країна У" і його продовження "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару зізналася, чи готова стати мамою.

В інтерв'ю порталу Знай.uа артистка прокоментувала появу дитини у її героїні у комедії "Одного разу під Полтавою". Вона зазначила, що вагітність Яринки стала для неї цікавим досвідом.

Вагітна Яринка у виконанні Ірини Сопонару
Вагітна Яринка у виконанні Ірини Сопонару

"Мені подобається, поки це в кіно. Я не готова морально. Але мені здається, я можу бути ніколи не готова. Тут треба, як кажуть, стрибнути з пірсу і все, далі нікуди діватися, треба плисти. Безумовно, в майбутньому я хотіла б мати дітей. Мені подобається думати про це: яка я буду мама, як би я зробила? Поки це якісь думки і фантазії, а як вийде в житті - будемо дивитися", - поділилася Сопонару.

Ірина майже 5 років у відносинах з британським музикантом і діджеєм Джеймсом Трістаном, але він поки що пропозицію руки і серця їй не робив.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Ірина Сопонару з коханим з Лондона
Ірина Сопонару з коханим з Лондона

Сопонару також розповіла, що з дитинства мріяла стати акторкою.

"Просто мої мрії не змінилися з віком. Я пам'ятаю, що дуже любила КВК і завжди дивилася його по телевізору з батьками. Раніше КВК-команди їздили в концертні тури. Я була на всіх концертах топових команд. І перша команда, виступ якої я побачила наживо, була БГУ - білоруси. Це було настільки круто, просто blow my mind (знесло дах - ред.) повністю. Я дивилася і розуміла, що дуже хочу грати в КВК. Це тоді був 9 клас, мені здається. Пізніше я вже хотіла поступити в університет тільки заради того, щоб почати грати в КВН. Так і сталося - я почала грати, і ось — догралася", - зазначила гумористка.

Ірина Сопонару з подругами з "Жіночого Кварталу"
Ірина Сопонару з подругами з "Жіночого Кварталу"

Нагадаємо, раніше зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару пояснила, чому колишній хлопець вважав її божевільною.

Також акторки "Жіночого Кварталу" постали на обкладинці Vogue, щоб підтримати Олену Зеленську.

Крім цього, зірка "Жіночого Кварталу", співачка Марта Адамчук розповіла Знай.uа про зміни в колективі і куди пропала Настя Коротка.