Популярна українська співачка Наталія Могилевська шокувала дивними звичками. Виявляється, зірка їсть лише живу і сиру їжу, а воду їй привозять з карпат.

Наталія Могилевська зізналась, з чого починається її звичайний день і чому вона нудна для суспільства. Про все це співачка розказала в інтерв'ю журналістам каналу "Україна" під час зйомок шоу "Привіт, 20-ті!", яке покажуть напередодні Нового року - ввечері 31 грудня.

У відвертому інтерв'ю Наталія Могилевська зізналася, що у неї немає ніяких святкових традицій. Більш того, артистка веде абсолютно унікальний спосіб життя.

"Я абсолютно незвично живу, і я незвичайна людина. Я не їм м'яса, встаю вранці, виходжу на вулицю і рву подорожник або кульбабу на пробіжці з собакою, кладу це все в салат і п'ю зелений коктейль з листям льону. Я їм тільки живу сиру їжу, воду мені привозять з Карпат, а якщо її заморозити, вона перетворюється в одну велику сніжинку ", - поділилася Наталія Могилевська.

Наталя Могилевська на зйомках новорічного шоу ТК Україна (фото: прес-служба)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артистка постійно відвідує свого "вчителя" в Індії і вчиться бачити світ по-новому. Могилевська, яка раніше була частим гостем на вечірках, зараз наповнює своє життя іншими благами:

"У нас в місті немає ні живого повітря, ні живої води. Мені не цікавий алкоголь, і я не вживаю наркотиків, я дуже нудна людина для суспільства. Єдине, що не нудно - я дуже люблю життя і дуже люблю людей! Люди - це останнім, що не нудно! " - розповіла артистка за лаштунками новорічного шоу "Привіт, 20-ті!".

Як повідомляв портал Знай.ua, Могилевська показала найрідніших людей.