Популярна американська співачка і актриса Тейлор Свіфт разом з Ендрю Ллойд Уеббером написала пісню "Beautiful Ghosts" для кіноверсії легендарного бродвейського мюзиклу "Кішки". Відомо, що прем'єра фільму відбудеться 20 грудня 2019 року.

Більше того, співачка зіграє в самих "Кішках", але там вона не буде виконувати пісню. Повідомляється, що в мюзиклі "Beautiful Ghosts" заспівають Франческа Хейворд і Джуді Денч, а студійну версію у виконанні Свіфт можна почути у фінальних титрах і в YouTube.

Тейлор Свіфт в образі кішки, WhatsOnStage
Тейлор Свіфт в образі кішки, WhatsOnStage

В мюзиклі також знімалися Ребел Уілсон, Йен МакКеллен, Дженніфер Хадсон і Джеймс Корден. Джуді Денч грає чоловічу роль, а персонаж Ідріса Ельба - лиходій.

Довідка. Прем'єра мюзиклу "Кішки" Ендрю Ллойда Веббера, в основу якого лягла книга дитячих віршів Т. З. Еліота "Популярна наука про кішок, написана старим опосумом", відбулася в Лондоні в 1981 році, а на Бродвеї - в 1982 році.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, що популярна українська реперка Alyona Alyona презентувала новий кліп.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тейлор Свіфт замуркотіла заради ролі в легендарному мюзиклі.

Також портал Знай.uа писав, що названо топ-10 найкрасивіших жінок планети.