В минулу середу Universal Pictures розповіли перші деталі про майбутню кіноадаптацію мюзиклу "Кішки" на CinemaCon в Лас-Вегасі, а Тейлор Свіфт та інші актори розкрили нові подробиці про майбутню картину.

Як повідомляє Entertaiment Weekly, співачка зізналася, що "пишається" своєї роллю Бомбалуріни в майбутньому кіномюзиклі.

[quote author=""]"Мої перші спогади про музичний театр фактично наводять мене на мої перші спогади про бажання бути артисткою в будь-якому вигляді. Для мене величезна честь стати частиною цього мюзиклу завдяки Тому

Перший погляд на майбутній кіномюзикл

Крім Свіфт про свою участь у проекті висловилися й інші актори Джуді Денч, Джеймс Корден і Ідріс Ельба.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Всі вони будуть зображати кішок, при цьому декорації і предмети в кадрі будуть виглядати більше щодо розмірів самих акторів.

"Ми дуже довго спостерігали за кішками і вчилися бути кішками", — говорить Джуді Денч, яка грає в мюзиклі стару ліниву кішку "Второзаконня".

Актор Джеймс Корден, який грає Бустофера Джонса, сказав, що музична адаптація знята на "рівні технологій, які раніше не використовувалися".

Тейлор Свіфт

Режисер Том Гупер додав, що фільм "в набагато більшому масштабі, ніж ви можете собі уявити".

"Ми хотіли створити повністю власну версію 2019 року з цифровими технологіями", — додав режисер.

В закулісному відео Ідріс Ельба, який грає в Macavity, додав: "Ви ступить в світ, де все в три-чотири рази більше".

Universal Pictures призначила дату релізу на 20 грудня для Cats.

Презентація CinemaCon завершилася живим виступом актриси Дженніфер Хадсон, яка грає Грізабеллу у фільмі. Хадсон вийшла на сцену CinemaCon і виконала пісню Memory, яка викликала бурхливі оплески глядачів.

Вперше мюзикл "Кішки" дебютував на Вест-Енді в 1981 році в Лондоні, а потім — на Бродвеї в 1982 році.

Мюзикл створений англійським композитором Ендрю Ллойд Уеббером за мотивами збірки дитячих віршів Томас Стернз Еліота "Популярна наука про кішок, написана старим опосумом".

Дженніфер Хадсон виконує пісню Memory

Нагадаємо, Тейлор Свіфт продає найдорожче за $3 мільйони, про це мріє кожен.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що робот вкрав популярність Тейлор Свіфт.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Тейлор Свіфт моторошно осоромилася.