Як відомо, у четвер, 14 листопада, екстравагантна естрадна співачка Лоліта Мілявська відзначала свій день народження. Серед тих, хто вшановує іменинницю артистів відзначилася також і російська естрадна співачка Алла Пугачова.

Лоліта Мілявська

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram на Мілявську обрушився потік привітань і побажань від фанатів і колег. В честь своїх іменин співачка презентувала кліп на пісню під назвою "Тело", в якому крутиться навколо жердини. Лоліта відповіла шанувальникам і артистам, в тому числі і Примадонні.

Пугачова виклала у своєму Instagram стару фотографію Мілявської.

"З Днем Народження, Красунечка. До досконалості один крок. Сміливіше", – підписала знімок Примадонна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Лоліта відреагувала на слова Пугачової у властивій їй іронічній манері.

"Алла Борисівна !! Спасибі Вам Величезне 🙏🙏 До досконалості не дотягну, але через Кохання до Вас, буду намагатися", – відповіла Лоліта.

Нагадаємо, що відома російська співачка, уродженка України Лоліта Мілявська містила коханку чоловіка до розлучення.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна українська співачка Світлана Лобода виставила трепетний спільний кадр із зірковими подругами Вірою Брежнєвою, Лолітою Мілявською та старшою донькою Євою, привітавши Лоліту з днем народження.

Також портал Знай.ua писав, що співачка Лоліта Мілявська стала гостею шоу "Секрет на мільйон" Лєри Кудрявцевої, де обговорила колишніх чоловіків і навіть творчість нової обраниці Олександра Цекало. Та не обійшлося без критики колишнього чоловіка.