Відома російська співачка, уродженка України Лоліта Мілявська, яка оскандалилася своєю проросійською позицією і була виселена з країни, в черговий раз привернула до себе увагу публіки. Виявилося, що співачка розлучається з чоловіком, який знайшов собі коханку, і їм ще належить ділити майно.

Всі подробиці гучного розлучення Лоліта відверто розповіла в програмі "Секрет на мільйон", яка вийде в ефір у суботу, 9 листопада, ввечері. Вже анонсовано, що зірка розповість ведучій Лері Кудрявцевій все про особисте життя. Як виявилося, Лоліта знала про коханку свого п'ятого чоловіка Дмитра Іванова, ба більше вона навіть спонсорувала суперницю, а ще повністю забезпечувала всю рідню чоловіка.

Крім того, в інтерв'ю Лоліта поділилася, чому не народила молодому чоловікові дитину, адже вони прожили в шлюбі дев'ять років. До того ж, за словами співачки, чоловік-тенісист був проти її кар'єри, але розлучається з нею через те, що любов пройшла. Також у відвертій бесіді з Лерою Кудрявцевою Лоліта назвала точну дату розставання і зізналася, чи була вона вірна своєму колишньому чоловікові, як збирається ділити майно, і що залишить йому після розлучення.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, колишній чоловік Лоліти розповів брудні подробиці розлучення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пугачева Моїсеєв і Лоліта розсекретили свої пенсії.

Також портал "Знай.ua" писав, що молодий чоловік 55-річної Лоліти Мілявської завів роман з ефектною брюнеткою.