Відомий білоруський телеведучий Дмитро Шепелєв три роки був чоловіком покійної нині співачки Жанни Фріске. Він колись вів шоу "Розсміши коміка" на українському телебаченні, але тепер він не в'їзний в Україну і будує кар'єру в Росії. Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про можливе одруження Дмитра, так що він вирішив сам все розповісти публіці.

Шепелєв опублікував у своєму Instagram ніжне фото з новою коханою, яку звуть Катя. Телеведучий розповів, що їх з дівчиною діти дружать і познайомили їх між собою. "У нашому з Катею випадку вийшло так, що наші діти познайомилися першими – вони ходили в один дитячий садок. Так що, виходить, що нас з Катею познайомили наші діти. Ми ще не почали зустрічатися, а діти вже були не розлий вода. До речі, вони донині кращі друзі", - написав Шепелєв.

Нагадаємо, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдівець Фріске Шепелєв готується до весілля.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Жанни Фріске зробив несподівану заяву про смерть дочки.