Популярна українська співачка Настя Каменських, яка навесні вийшла заміж за репера Потапа, і яка нещодавно презентувала скандальний кліп Elefante, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскраве ранкове селфі, яким зарядила на позитив всіх своїх фоловерів.

Так, на фото Настя позує в строкатій червоно-білій блузці з флористичним візерунком. Її пишне волосся розпущене і красиво обрамляє обличчя, а на ньому легкий макіяж і така промениста посмішка, від якої все навколо сяє. У підписі до фото Каменських написала: "Просто посміхнись сьогодні". Шанувальники в захваті від яскравого кадру, Настю буквально завалюють компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.