Ведуча шоу "Танці з зірками", популярна українська співачка Тіна Кароль, яка готує своїм шанувальникам великий різдвяний концерт, обожнює привертати до себе увагу публіки. Артистка часто публікує яскраві кадри зі своїх фотосесій у соцмережі Instagram, і цей раз не став винятком – красуня поділилася ніжним фото, від якого буквально неможливо відірвати погляд.

Як видно, перед камерою Тіна Кароль з'явилася в ніжному білосніжному вбранні, але видно лише його верхню частину, яка покриває її тендітні плечі. Волосся артистки розпущене і красиво укладене, на її обличчі легкий нюдовий макіяж, а у вухах симпатичні сережки. Зірка не дивиться в камеру, вона чуть посміхається, наче згадала щось приємне, і поклала руку на підборіддя. У підписі до фото Кароль запрошує фоловерів на свій концерт, а ті у відповідь засипають її компліментами.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.