На початку одного з випробувань, коли учасниці проекту "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі повинні були відшукати магазин з епатажними речами, Юлія Біньковська на прізвисько Клео почала скаржитися на біль у животі. Спочатку вона думала, що отруїлася і її одразу госпіталізували.

"Спочатку я думала, що дуже сильно отруїлася: у мене так болів живіт, що не могла вночі заснути, – розповідає учасниця "Топ-моделі по-українськи". – Таблетки не допомагали – я просто не могла їх пити. Тільки проковтну – відразу вириваю".

Учасниця Клео Топ-модель по-українськи, прес-служба Нового каналу
Учасниця Клео Топ-модель по-українськи, прес-служба Нового каналу

Юля думала, що в лікарні її швидко обстежують і вона зможе з усіма дівчатами продовжити випробування. Проте все виявилося набагато серйозніше.

"Мене обстежили, потім я здала кілька аналізів і в підсумку дізналася вердикт лікарів: апендицит, – каже Біньковський. – Причому не звичайний, а з якимось ускладненням. І протягом шести годин мені потрібно зробити операцію".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Інцидент шокував всю знімальну групу, учасниць і експертів шоу.

"Думаю, причиною всьому стала оселедець під шубою з супермаркету, яку вона їла напередодні ввечері, – заявила Катя Чечеленко. – Це взагалі немодельная їжа! І взагалі, здоров'я – важливіше всього. Так що краще буде Клео залишити проект і спокійно відпочивати вдома".

Нагадаємо, Костромічева покинула "Топ-моделі по-українськи".

Як повідомляв Знай. ua, супермодель Алла Костромичова показала, як вміє сердитися.

Також Знай. ua писав, що екзотична красуня покинула "Топ-модель по-українськи".