Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька щирих фото, відправившись давати концерт у Марбельї, Іспанія. Так, артистка приміряла шкіряний плащик, облягаючі спортивні штани, довгий шарф і масивні кросівки, адже зараз в містечку досить холодно.

Варто відзначити, що Каменських вирушила за кордон без чоловіка Потапа, адже у коханого концерти у кількох містах України. Втім, парочка буквально нещодавно повернулася з сонячної Мексики, куди вони їздили не тільки відпочивати, але і просувати кар'єру Насті з новою іспаномовної піснею "ELEFANTE".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.