У знаменитої української співачки та ведучої шоу "Танці з зірками" Тіни Кароль рівно одинадцять років тому, 18 листопада, народився її син Веніамін.

Як відзначається, провести цей важливий день для неї та її сина, зірка вирішила в Лондоні, де й навчається Веніамін. Відтак, заради цього Кароль перший раз пропустила ефір шоу "Танці з зірками", щоправда, це не стало критичним для програми – її замінила не менш відома" Катерина Осадча.

Кароль та Веніамін
Кароль та Веніамін

За словами знаменитості, на свій День народження Веніамін попросив цікавий і нестандартний подарунок.

"Веніамін мріє відвідати Національний музей історії України. Попросив мене зробити йому ось такий незвичайний подарунок на День народження. А ще він дуже хотів би приїхати з Лондона до Києва на гала-концерти "Різдвяна історія з Тіною Кароль", - підкреслила Кароль.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще