Популярний український виконавець Віталій Козловський обожнює увагу публіки і часто привертає її на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз артист показав милий кадр, на якому позує в незвичайному образі, а в підписі до нього розповів про новий проект, в якому вирішив взяти участь.

Як видно, перед камерою Віталік позує в ошатному образі – на ньому джинси і біла футболка, поверх якої він накинув стильний темно-зелений піджак. А на руках співак ніжно тримає милого котика, який з такою ж любов'ю дивиться на нього. У підписі до фото Козловський розповів, що взяв участь у благодійній фотосесії для календаря, кошти від продажу яких підуть притулку для тварин. Шанувальники в захваті від нового фото артиста, його засипають компліментами.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.