Дмитро Шепелєв, екс-коханий покійної Жанни Фріске офіційно оголосив про свої стосунки з Катериною Тулуповою. Така новина викликала бурхливу реакцію публіки.

Стосунки Дмитра Шепелєва з Катериною Тулуповою є першими офіційними після того, як пішла з життя мама єдиного сина Платона Жанна Фріске. Багато фолловерів різко відреагували на зізнання Шепелєва у своїх нових відносинах.

Багато шанувальниківприпускали, що він – гей, і новий роман - це лише прикриття. У відповідь на це Шепелєв натякнув, що якщо б це було дійсно так, то йому треба було б звернутися до Лери Кудрявцевої. Почувши це, Кудрявцева пригрозила йому розкрити якийсь компромат на нього. Хейтери відразу активізувались і почали травлю Дмитра у коментарях.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Оскільки тут гримить новина, ніби я одружуся, вирішив у вас розпитати, як ви знайомили дітей з вашими новими партнерами? У нашому з Катею випадку вийшло так, що наші діти познайомилися першими - вони ходили в один дитячий садок. Так що, виходить, що нас з Катею познайомили наші діти. Ми ще не почали зустрічатися, а діти вже були не розлий вода. До речі, вони донині кращі друзі", - написав Шепелєв.

Проте знаходяться й захисники Шепелєва, які вважають його порядним і чесним чоловіком.

"Ви молодець, успіхів вам особистому житті і творчості, Дмитро, ви чудова людина!!!!", "Завжди тримаю за вас кулачки!!", "Дмитро, Ви молодець. Дуже дотепні відповіді на дурні і злі коментарі. Так тримати!", - прокоментували пост передплатники.

Нагадаємо, вдівець Жанни Фріске вперше показав нове кохання: "Нас познайомили наші діти".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдівець Фріске Шепелєв готується до весілля.

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Жанни Фріске зробив несподівану заяву про смерть дочки.