Все частіше в пресі стали з'являтися позитивні новини про здоров'я Анастасії Заворотнюк, яка бореться з важким захворюванням. Друг сім'ї, який побажав залишитися анонімним, розповів журналістам про те, що актрисі стало значно краще.

Анастасія прибула в реабілітаційний центр в лежачому стані після курсу терапії. Зараз вона вже самостійно ходить, розмовляє і у неї прокинувся апетит. Раніше її мучили головні болі (за чутками, у неї було діагностовано рак головного мозку), але зараз її стан нормалізувався.

Анастасія та Ганна Заворотнюк, фото: horoshiy
Анастасія та Ганна Заворотнюк, фото: horoshiy

З недавніх пір до неї, як кажуть, приводять доньку Мілу, з якою у неї вистачає сил гратись. Дівчинка, якій нещодавно виповнився один рік, впізнає маму і з радістю йде до неї на руки. З турботою про дівчинку зараз їй допомагає мама Валентина Борисівна, так як чоловік актриси - Петро Чернишов нещодавно повернувся до роботи.

Чернишов готовий пожертвувати різдвяними канікулами, щоб заробити ще декілька мільйонів рублів на лікування дружини.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, Instagram
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, Instagram

"Звичайно, всі думки Петра зараз тільки про одне, навряд чи йому хочеться посміхатися, але він великий професіонал. Йому треба заробляти величезні гроші на порятунок дружини, і це очевидно", - розповідають колеги фігуриста.

Все це заради заробітку, адже 100 000 рублів в день коштує лише перебування Анастасії в палаті, а витрат на її лікування значно більше.

Друзі Чернишова також розказали, що завдяки роботі фігурист почав їсти, а був період, що його буквально заставляли це робити.

Нагадаємо, чоловік Заворотнюк пішов на радикальний крок заради грошей на порятунок "прекрасної няні".