Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео-бекстейдж з концерту в місті Салала, Оман, позуючи в дуже відвертому блискучому платті золотого кольору, яке ледве прикривало її груди. Так, артистка показала не тільки світлу сторону виступу - виявляється, під її ногами валялося безліч величезних жуків.

"жуки в Омані були знатні 🤘😂 #yesterday", - кумедно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Вауууу😍😍😍 чудова 👌🏻👌🏻", "Вони знепритомніли при виді вас😂🤩", "А хто їх взагалі вбив? 😂😂😂😂😂", "Ого....... Жуки валяються........ Оце зустріч😁😁😁", "Бідні жуки ..", "Ого😱😱😱 це там водяться такі ? Чи це на удачу розчавили 😂?", "Божественно 🔥 фігура👍 ви мене мотивуєте на схуднення 🌹", "Ой жах 😅", "Я б до них ближче,ніж на 2 метри не підійшла 😬", "Оу, фу😂 що за жуки😅", "Крута, красуня 😻 ".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.