Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий заявив про неприязнь до колишнього президента України Петра Порошенка і глави РФ Володимира Путіна. На його думку, саме вони стали причиною тривалих бойових дій на сході України.

Кошовий зазначив, що саме по вині Путіна і Порошенка він п'ятий рік не може потрапити на Донбас, де похований його батько і проживає мати. Актор пояснив свою нелюбов до колишнього президента України Петра Порошенка:

Євген Кошовий, фото: Уніан
Євген Кошовий, фото: Уніан

"За що любити ... Любити людину, яка обіцяла закінчити війну? Я ненавиджу Порошенка і ненавиджу Путіна. Ось моя позиція", - сказав він. Євген Кошовий

Війна на Донбасі триває з 2014 році після того як Росія анексувала український Крим, після чого почалися протистояння на сході країни. Мама Євгена Кошового живе в окупованому Алчевську Луганської області.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Євген Кошовий і Володимир Зеленський, фото: 24tv.ua
Євген Кошовий і Володимир Зеленський, фото: 24tv.ua

Нагадаємо, раніше Разумков зізнався про конфлікт із Богданом

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Львовом сталася пожежа у військовій частині, що забрала життя майора

Також "Знай.ua" писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують сліз