Виявилося, що в найближчому оточенні українського президента Володимира Зеленського є люди, які тільки роблять вигляд, що підтримують його. Насправді ці персонажі постійно намагаються вставити президенту палиці в колеса. Цих людей незабаром планують "позбутися".

Євген Кошовий, фото 24tv.ua
Євген Кошовий, фото 24tv.ua

Про це стало відомо завдяки повідомленню керуючого студією "Квартал 95", колишнього колеги Володимира Зеленського, відомого коміка Євгена Кошового. Про це улюблений мільйонами українців "лисий, який іржав до сліз" заявив в одному з нещедавніх інтерв'ю.

За словами "найкращого друга президента України", Володимир Зеленський усвідомлює, що в його політичній команді є люди, які всіляко намагаються заважати і зовсім не працюють на благо країни. Як зазначає Кошовий, Зеленський до них "придивляється, щоб потім прибрати".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

"Тому що, розмовляючи, при зустрічі з президентом про цих людей… Він чудово розуміє… Він прекрасно все розуміє і – як би це правильно сказати? – придивляється, щоб потім прибрати", - заявив Євген Кошовий.

Тим не менш називати їх імена Євген Кошовий не став, заявивши, що невдовзі їх там все одно не буде.

Нагадаємо, в "Квартал 95" розповіли про реакції Зеленського на номер з хором Верьовки: "Це проблеми...".

Як повідомляв Знай.uа "Ходить у масці": що сталося з ведучою "Орла и решки" після походу до салону краси.

Знай.uа писав, хто стане новим ведучим "Танців з зірками".