Відома любителька присісти на шпагат, балерина Анастасія Волочкова нещодавно опублікувала свої мемуари, в яких відверто розповіла про вельми неприємну звичку. Мемуари отримали назву "Плата за успіх". Як виявилося, балерина кілька разів відбивала одружених чоловіків від їх сімей.

До речі, Волочкова завжди обирала заможних бізнесменів, і таких, яких не особливо знають в колах шоубізу. І так, Настю, як виявилося ще й дратувало, що ображені нею жінки ходили на телешоу і звинувачували у всіх смертних гріхах.

Анастасія Волочкова, Gorzavel
Анастасія Волочкова, Gorzavel

Крім того, балерина чесно зізналася в секреті такого шаленого успіху, яким вона користується у протилежної статі. Виявляється, винен саме фірмовий шпагат відомої артистки.

"Мої обранці, якими б вони не були багатими, у своєму колі дуже авторитетні люди. Вони, як і всі представники великого бізнесу, не надто відомі широкому загалу. Розкажи їх колишні дружини і подруги журналістам, що чоловіки від них просто пішли, це не дуже когось зацікавило. Але зовсім інша справа, якщо чоловік пішов до Волочкової, — це ж скандал, сенсація! Мені так хочеться сказати їм, щоб вони, нарешті, вже припинили жити моїм життям, а зайнялися своїм., - пише відома балерина у своїх мемуарах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, співала з вибитою щелепою: продюсер розповів про насильство в сім'ї російської співачки Валерії.

Як повідомляв Знай.uа "Дзига вкусив за бочок": Волочкова розлякала фанатів тілом в прозорому боді.

Знай.uа писав, Волочкова вийшла заміж: що відомо про обранця балерини.