Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним кадром з 14-річною донькою Аріадною, яка прийшла підтримати зіркову маму на її виставі в Москві. Так, артистка позувала в балетній пачці з яскравим концертним макіяжем, а шанувальники помітили, як сильно зросла Аріна і схудла Анастасія.

"Мій самий дорогоцінний глядач.🙏 Аріша @ariadna_volochkova завжди підтримує мене у відповідальні моменти.👍🙏 І завжди чекає в гримерці до кінця і до останнього мого автографа і селфі з усіма на сцені.😊 Це був прекрасний і щасливий день моєї прем'єри.🌺", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Так схудли ви Анастасія... Їжте...", "Настя не худніть так вам не дуже так", "Схоже Аріадна буде набагато красивіше мами сподіваюся і розумніше...", "Дочка повинна з Вами жити , а не в гримерці з Вами зустрічатися.", "Не в схудненні ,щастя....", "Вже не можна так фарбуватися - вік не той, а схожа на трансвестита))".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.