Цими днями знаменита та водночас скандальна балерина Анастасія Волочкова викликала фурор в Росії. Відтак, вона знову вийшла на сцену та станцювала з колишнім коханим - Ринатом Аріфуліним. Сталося це під час шоу "Балерина в Задзеркаллі".

Як відзначається, найперше, що здивувало глядачів, яких був повен зал, це те, що балерина помітно схудла та помолодшала. Відтак, Волочкова вийшла до публіки в прозорому ексклюзивному вбранні, подарованому їй колись Миколою Басковим.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Під час шоу, знаменитість танцювала в клітці, а також на підвісних тросах. Окрім цього, її партнером став колишній коханим - Ринат Аріфулін. Зауважимо, що на виступ до Волочкової прийшла також і її донька- 14-річна Аріша.

Вже після самого шоу, зал і досі був переповнений, адже глядачі пішли не в гардероб, а до сцени, де "завалили" балерину численними подарунками: ляльками, солодощами, фігурками білих лебедів і звичайно, трояндами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зауважимо, що подарував свій букет і відомий Нікіта Джигурда. Відтак, після 2-годинного шоу, Волочкова ледь втримала 50 троянд.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.