36-річний Дмитро Шепелєв зізнався, що далеко не відразу зміг подружитися з донечкою своєї обраниці, 36-річної Катерини Тулупової. Ведучому Першого каналу було важко знайти спільну мову з 6-річною Ладою.

За словами Дмитра, саме завдяки дітям він познайомився з Катериною. Його син Платон ходить в один дитячий садок з донькою Тулупової. Через недосвідченість шоумена в спілкуванні з маленькими дівчатками у нього виникли труднощі з Ладою.

"Оскільки я виховував хлопчика, для мене спілкування з дівчинкою перетворилося на якийсь час просто в жах. Це була катастрофа. Якщо до дівчинки хоч скільки-небудь неакуратно доторкнешся або НЕ долиєш їй в пластівці молока ... Вона відразу якщо не плаче, то висловлює протест. Я перший час не міг з цим впоратися ", - поділився одкровенням Дмитро.

Шепелев зазначив, що на нього часто навалювались емоції. Він переймався, злився, але ніяк не міг змиритися з цією ситуацією.

"Мені говорили:" Заспокойся, біля тебе маленька дитина ". А я так лютував, ніби біля мене була якась доросла жінка", - пояснив ведучий в ефірі свого YouTube-шоу.

Колишній чоловік Жанни Фріске був погано знайомий з жіночою психологією. Він звертався за допомогою як до самої Катерині, так і до своїх друзів.

"Мені потім пояснили, що всі дівчатка такі", - резюмував ведучий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Шепелєв розповів, як змінився син покійної Фріске

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Шепелєв готується до весілля з новою коханою

Також Знай.ua писав, Дмитро Шепелєв показав нову обраницю