Російський актор Микита Джигурда розповів, що може бути хотів би завести шостого дитини. При цьому його екс-дружина категорично налаштована проти ЕКО, адже дуже боїться повторити долю Анастасії Заворотнюк і Жанни Фріске.

Деякі стверджують, що саме процедура ЕКО спровокувала у артисток пухлина мозку.

У 58-річного Джигурди вже є 5 дітей. Син від першого шлюбу, двоє синів від другої дружини, і син Мік-Анжель-Крісті і дочка Ева-Влада від дружини Анісіної.

При цьому артист розповів, що був би не проти завести ще одну дитину, проте його кохана проти.

Волочкова з Джигурдою
Волочкова з Джигурдою

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Мені 58 років, богині Анісіної — 44, тому в теорії ми могли б ще раз спробувати стати батьками, хоча б за допомогою ЕКЗ. Але Марина категорично проти. Просто ми дуже боїмося страшної долі Жанни Фріске і Насті Заворотнюк. Марина на всі мої пропозиції спробувати відповідає: "Пожалій мене!", — розповів актор.

Офіційно Анісіна і Джигурда перебувають у розлученні. Однак це ніяк не змінило їх відносин, за словами актора.

"Для мене Марина завжди буде богинею-матір'ю моїх дітей. І, сподіваюся, незабаром ми знову будемо чоловіком і дружиною за документами", — розповів він.

Нагадаємо, сім'я онкохворий Заворотнюк заговорила про загибель артистки.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова і Джигурда поскакали в Вегас на чорному коні, тільки на білому.

Також Знай. ua писав, що медики розкрили страшний секрет Заворотнюк.