Український співак MELOVIN розповів, що йому не подобається. Про це він розповів в інтерв'ю для журналістів каналу "Україна", передає Politeka.

У 2017 році MELOVIN став фаворитом співака Андрія Данилка, який підтримував його під час Нацвідбору "Євробачення". Зараз кар'єра артиста йде вгору, він записує пісні і їздить з виступами по всій країні.

Нещодавно артист взяв участь у запису новорічного шоу "Привіт, 20-е". За лаштунками проекту він розповів, що зараз намагається кинути палити.

Melovin, учасник Євробачення та Х-фактору
Melovin, учасник Євробачення та Х-фактору

MELOVIN зізнається, що для того, щоб кинути палити, він вже пробував таблетки і пластирі, які йому ніяк не допомогли. Крім того, він намагався побороти згубну звичку з допомогою порад знайомих.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, співак пив кефір і молоко, а після цього курив. Однак і цей народний метод не допоміг йому позбутися звички.

Артист вважає, що йому потрібно дійсно по-справжньому захотіти кинути палити і тоді у нього все вийде само собою. Він переконаний, що такий день у його житті обов'язково настане.

Нагадаємо, Данилко раптово стало погано на очах у публіки.

Як повідомляв Знай. ua, Сердючка голосно повернулася, навіть для Данилко – сюрприз.

Також Знай. ua писав, що виступ учасника "Х-фактора" збентежило Данилко.