Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила відверті архівні кадри з пляжу, позуючи в фіолетовому міні-бікіні. Так, артистка засвітила струнку фігуру і зізналася, що фото були зроблені в минулому році, проте допомагають їй справлятися з холодами.

"Фіолетові сутінки...💜
Минулорічні фото з моря допомагають мені терпляче проживати листопад - 6 😂😂 і кайфувати від нового треку #пойитанцуй ))", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Така витончена👏👏👏", "Краса!!", "Чудово! Ви найкрасивіша зірка!", "Мені важко зараз їсти пельмені, дивлячись на такі стрункості на фотографіях😂", "Красива, мила, ніжна❤️", "Вау😍 Ви чарівні 😘", "Віра на твою красу і сексуальність можна дивитися вічно.", "Промінчик сонця-ВІРА💖🔥".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.