Співачка MARUV презентувала новий кліп на композицію Do not U Waste My Time. Це третій трек з нового міні-альбому виконавиці Hellcat Story, реліз якого відбудеться 29 листопада.

Українська виконавиця Анна Корсун, відома під псевдо MARUV, яка була визнана в Росії співачкою року за версією видання Glamour і отримала нагороду на міжнародній премії MTV EMA в номінації "Кращий артист за версією MTV Russia", презентувала новий провокаційний кліп, ″присмачений″ російським матом.

Відео з'явилося на YouTube-каналі співачки 22 листопада і свього за кілька годин отримало 50 тисяч переглядів.

Пісня звучить англійською мовою, але в композиції є вставки, на яких явно чути російські ″всесвітньовідомі″ мати.

У новому кліпі MARUV знявся партнер співачки по шоу "Танці з зірками" JAY, його в новому кліпі ″спіймали″ за гарячими поцілунками з іншого.

Кліп завзято коментують шанувальники співачки, однак їхні думки розділилися. Одні в захопленні від нової роботи епатажної співачки. Вони називають її не інакше як "Українська Леді Гага". Інші пишуть в коментарях, що кліп "слабкий" і "дивний".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що MARUV приміряла пікантний містичний образ, позуючи на паркеті шоу "Танці з зірками".

Як повідомляв портал Знай.ua, Maruv визнали найкращою російською співачкою

Також Знай.ua писав, концертний директор Maruv пояснив скандальну премію MTV