У неділю, 3 листопада, українська співачка Анна Корсун, більше відома під сценічним псевдонімом Maruv, отримала премію MTV Europe Music Awards. Концертний директор Кирило Фельдман нагадав точне звучання цієї номінації.

Maruv

"Ми були представлені на премії європейської нагороди MTV від "MTV Росія", і номінація звучала — "Кращий артист за версією телеканалу "MTV Росія"". Ніякого відношення до премії російської це не має і не має відношення до кращої артистці з Росії", - сказав він.

До того ж, директор згадав історію з українським співаком Іваном Дорном кілька років тому, коли той теж отримав цю премію і "висувався від телеканалу "MTV Росія", і ніякого відношення до російського телеканалу він не мав".

Maruv

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після того, як Maruv отримала нагороди ЗМІ вирішили, що Анна стала кращою "російською" співачкою, однак дівчина є громадянкою України.

Більш того, в 2019 році була скандальна історія зі співачкою, тоді вона виграла відбір на Євробачення і повинна була представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі, але організатори не захотіли реєструвати дівчину через її гастролей по РФ.

Нагадаємо, що MARUV приміряла пікантний містичний образ, позуючи на паркеті шоу "Танці з зірками".

Як повідомляв портал Знай.ua, українську співачку MARUV вшанували нагородою в номінації "Краща російська виконавиця" від телеканалу MTV.

Також портал Знай.ua писав, що у столиці на щорічній музичній премії визначать найкращих виконавців року. М1 Music Awards обіцяє вразити неймовірним шоу. Досягнення знаменитостей відзначать у 10 номінаціях.