Відома українська співачка Аліна Гросу, яка влітку вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз Аліна похвалилася цікавою публікацією, яка є і фото, і відео одночасно, на ньому вона позує в компанії чорнявого красеня, який не раз знімався в її кліпах.

Як видно, перед камерою Аліна позує в стриманому чорному платті цікавого фасону з прозорими рукавами-ліхтариками. Її волосся зібране в красиву зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Гросу стоїть в обнімку з красенем Романом Полянським, який знімався в декількох кліпах співачки. У підписі до фото артистка написала: "Прекрасний і захоплюючий захід від @remymartin. Рада була стати його частиною. Зі мною головний герой трилогії #ДикоЛюбилаВову та чудовий танцюрист з Брудних Танців @roman_polianskiy". Шанувальники в захваті від нової публікації Гросу і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.