Ані Лорак, відома українська поп-співачка, вже приблизно 5 років будує кар'єру в російському шоу-бізнесі. 23 листопада вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, яке відразу ж привернуло увагу тисячі шанувальників співачки.

Ні для кого не секрет, що після того, як Ані Лорак розлучилася зі своїм чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, вона стала акуратніше виносити на публіку подробиці свого особистого життя. Наприклад, зовсім недавно шанувальники артистки дізналися про її роман з 26-річним Єгором Глібом, російським саунд-продюсером.

До всього іншого в мережі часто обговорюють, чи відвідувала Ані Лорак пластичного хірурга і скільки разів вона робила "процедури краси".

У своїй новій публікації Ані Лорак підняла філософське питання саморозвитку і поцікавилася у підписників, як вони займаються поліпшенням самих себе:

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот поста, anilorak
Скріншот поста, anilorak

Не всі підписники відреагували однаково, надійшла навіть тривожна заява. "Життя одне, іншого не буде. Ніхто не вічний. А ви не боїтеся вмирати?": написала підписниця співачки.

Скріншот коментарів, anilorak
Скріншот коментарів, anilorak

Проте, в основному співачці відправляли добрі коментарі з компліментами:

Скріншот коментарів, anilorak
Скріншот коментарів, anilorak

Нагадаємо, раніше скромна дівчинка або елегантна красуня? Лорак показала себе в різних образах, виберіть кращий.

Також Знай.uа писав, що короткий топік Лорак зрадницьки засвітив пишні "арбузики": "Гаряча штучка".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Лорак ледь прикрила груди на сцені, гарячі танці: фотозвіт.