Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала на чорно-білих кадрах у своїх Сторіс, з'явившись перед шанувальниками у зовсім новому образі. Так, на першому знімку Кароліна приміряла футболку-оверсайз і чубчик, виглядаючи явно молодше своїх років. На другому кадрі артистка обрала більш елегантне вбрання, ледь прикривши груди жакетом.

Варто нагадати, що 41-річна Ані Лорак зустрічається з 27-річним саунд-продюсером Black Star Inc. Єгором Глібом. За час роману з молодим чоловіком співачка кардинально змінила стиль, обираючи широкий і зручний одяг замість облягаючих суконь і підборів. Фолловери ж розділяються на два табори: деякі засипають знаменитість компліментами, а деякі просять її знову повернуться до жіночних вбрань.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.