Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить дивним відео, позуючи в спортзалі, де щось репетирувала. Так, артистка дивно танцювала на камеру, пересуваючись на пунтах, чим привернула увагу незнайомця на задньому фоні.

"Іноді подуріти після репетиції-це весело.😂 Спостерігач в дверях не зміг пройти повз😂 Всім вам позитиву, радості. Підтримуйте форму і займайтеся улюбленою справою.😊", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Жирафа на пуантах", "Де чоловік ще таке чудо в пір'ї побачить. 🤦‍♀", "Ой, а чому у відображенні дзеркала батареї і підлога піднялися, це що ???", "Феєрична вульгарщина", "Кентавр", "Навіщо ставити фільтри?Якщо Ви вважаєте, що у Вас шикарна фігура.", "🙈🙈🙈🙈п'яний гусак!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще